torstai 9. helmikuuta 2017

KahviasiaaUseasti on viime aikoina tullut esille, että minkälaista kahvia juon, mitä laitan sekaan ja mitä muut sekoittaa kahviinsa. Se on myöskin tullut esille, että rasva-/voikahvi ei mikään ihan uusi juttu ole. "Ennenvanhaan" on ollut yleistä sekoittaa kahviin voita.

Kahvista hypetetään paljon, eikä suotta. Suomalaiset juo ihan tolkuttomasti kahvia. Eikä siinä mitään, jos kahvi vaan kropalle sopii. Toki siihen vaikuttaa moni asia. Sen määrä ja laatu on varmaankin se pointti. Kahvia ei siis tarvitse kitata ämpäritolkulla.
Monelle se aamukahvi on päivän kohokohtia. Ei ole ihan sama millä aamulla itsensä käyntiin laittaa. Aamun kahvinautinto muuttuu aivan toisenlaiseksi, kun ryhtyy kiinnittämään huomiota laatuun, ei niinkään siihen, että pitäisi pannullinen kiskaista huiviin.

Rasvakahvi ja erilaiset versiot on ollut paljon esillä. Mä olen muutaman vuoden juonut kahvini näillä höysteillä. Ja kyllä. On parempi fiilis ollut, kun siitä ”myrkytetystä” kahvista. Valitsen siis kahvini tarkkaan mitä juon. Oon juonut pitkään Arvid Nordqvistin Reko- kahvia. Toki muutkin luomulaatuiset kahvit menee. Tärkeintä olisi, että se on luomua. Luomumerkityt tuotteet on kuitenkin sen verran vahdittua touhua, että merkkiin voi luottaa. Itse kyllä katson lisäksi alkuperämaan. Silläkin on minulle merkitystä. Oli luomua taikka ei.

Kahvimatskujani 😊
Tomi Kokko on paljon hehkuttanut Bulletproof kahviaan. Oma kahvini ei ehkä ihan just sellaista ole, mutta omasta mielestäni aivan mahtavaa kuitenkin. 

Omaan kahviini usein laitan; 

Lisäilen edellä mainittuja suosituksen mukaan ja näitä ainesosia voi vaihdella mielensä mukaan 😊
Tarkemmin en näitä ainesosien vaikutuksia/tehoja tuohon käynyt avaamaan. Kattavampi selvitys löytyy, kun klikkailette linkkejä auki. Tuotteita saa täällä Kouvolassa Kouvolan luontaistuotteelta.
Hiljalleen alkaa kahvilatkin heräilemään tähän luomuun. Pääkaupunkiseudulla varmaankin enemmän pieniä kahviloita, joissa on spessumpia kahveja. Täällä Kouvolassa on tällä hetkellä yksi ylitse muiden. Papulaari, aivan ihana kahvila, josta saa mielettömiä kahveja, hyvälaatuista, tarkkaanvalittua kahvia, sekä erikoiskahveja. Näiden lisäksi palvelu ja tunnelma pienessä kahvilassa on niin ihana, että ei sitä pysty

Hieman jouluinen kuva. Papulaarissa joulun alla. Herkullinen Betonilatte 💖
Rakkaudesta kahviin 💗

Heli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti