perjantai 29. joulukuuta 2017

Kuulumisia ja ensi vuoden suunnitelmia

Kiireinen, stressaava ja reissun täyteinen vuosi 2017. 

Tuntuu, että toistan itseäni, kun jokainen blogipostaus alkaa sanoilla "hei taas pitkästä aikaa".
Tämä vuosi ei vain ole ollut sopiva blogin päivittämiselle. Kuten keväällä kirjoitin ostimme talon, jota olemme remontoineet. Lisäksi työt ja muu elämä ovat pitäneet minut kiireisenä aamusta iltaan. Miksei kukaan kertonut, että omakotitalossa on aina jotain hommaa tehtävänä? :D

Nyt elämä on kuitenkin rauhoittunut sen verran, että palaan taas päivittämään blogia säännöllisesti. Minulla olisi jemmassa läjäpäin reissupostauksia, joita olen aloittanut kirjoittamaan, mutta ne ovat jääneet kesken.
Postauksia on luvassa ainakin viime tammikuun Prahan reissulta, syyskuiselta reissulta Kreikan Karpathokselle ja Ranskan Rivierasta voisin kirjoittaa teille vaikka kirjan. Olen ollut kahtena vuonna peräkkäin Rivieralla, ja ensi vuonna menen uudelleen. Paikka on vienyt sydämeni täysin.

Odotan jo innolla vuotta 2018, vaikka tällä hetkellä istun peiton alla nenä tukossa. Sain joulun alla jonkun pöpön, mikä kaatoi minut sängynpohjalle heti joulupäivänä.
Muutaman päivän sängynpohjalla maanneena olen tullut siihen tulokseen, että ensi vuonna rauhoitan  hieman tahtia.
Kaikkeen ei aina tarvitse lähteä mukaan ja kaiken ei aina tarvitse olla tip top. Välillä vähemmän ja oikaisten onkin parempi.

Ensi vuonna aion myös juosta elämäni toisen puolimaratonin. En ole yli neljään viikkoon juossut, mutta kunhan saan taas hengitystiet auki, niin aion suunnata lenkkipoluille. Olisiko teillä suositella hyvää puolimaratonia loppukesästä tai alkusyksystä?

Jos vuodesta 2017 piti alunperin tulla reissuvuosi, niin 2018 ei kalpene yhtään sen rinnalla. Nimittäin tasan kuukauden päästä suuntaan Pariisiin. Onko kukaan teistä ollut Pariisissa? Nyt olisi kaikki vinkit tarpeen. Missä kannattaa syödä ja käydä?

Tein uudenvuodenlupauksen, jossa haastan itseni kirjoittamaan vähintään 104 blogipostausta ensi vuoden aikana. Se on kaksi postausta viikossa. Siihen minun pitäisi pystyä, vaikka olisin töissä. Jos siis meinaan hiljentyä, niin ei muuta kuin viestiä Instagramissa tai blogin Facebook-sivuilla, niin pidätte minut ruodussa. ;)

Mahtavaa uutta vuotta, Elina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti