maanantai 30. heinäkuuta 2018

Ihanat luonnonmukaiset aurinkosuojat





Helteet jatkuu 🌞💛Poikkeuksellisen ihana kesä on hellinyt meitä. Siitä siis äärimmäisen onnellinen, vaikka lyhkäinen loma onkin vasta edessäpäin. Eikä se ole edes Suomessa, mutta ei se mitään. Tämä mun postaus on yllättäen ollut luonnostilassa jo reilun viikon. Kaiken lisäksi tää piti saada ilmoille jo keväällä 😅Parempi myöhään...
Viime vuoden lopulla, kun herättelin yritystäni taas täyspäiväiseen toimintaan, etsin itselleni ja myyntiin toimivaa aurinkosuojaa. Minkä aarteen löysinkään. Mulla on ollut vuosien mittaan käytössä ja testissä useita luonnonkosmetiikan aurinkosuojia. Useimmiten on ollut jäätävä sinivalkoinen kelmu iholla. Joo, kyllä on ollut varma suoja, mutta se mönjä, mikä ei lähde pesussakaan hankaamalla, oli rasittava. Sitten bongasin Algamariksen suojat. Testasin nämä talvella myös etelän reissussa.
Algamariksen aurinkotuotteet ovat laadukkaita, luonnollisia, vedenkestäviä ja tehokkaita. Fysikaalisen aurinkosuojan teho perustuu luonnollisiin mineraalioksideihin, jotka heijastavat  auringonsäteet pois iholta. 
Oma suosikkini on ehdottomasti aurinkovoidespray SK30-suojakertoimella. Aurinkosuojasprayn nestemäinen koostumus mahdollistaa pienen määrän levittämisen laajalle ihoalueelle. Algamaris-aurinkosuojaspray jättää ihon pinnan kosteutetuksi eikä jätä sitä karseaa valkoista pintaa. Laadukas spray-suutin tekee tuotteesta todella riittoisan ja ilmatiivis suihkepullo takaa hygieenisyyden. Vedenkestävä aurinkosuoja tuoksuu raikkaalta ja hieman kookokselta.
House Of Organic:in sivuilla on lupaus, että tämä spray on luonnonkosmetiikkamarkkinoiden laadukkain fysikaalinen aurinkosuojaspray! Kyllä, allekirjoitan tämän.
Nämä alla olevat vinkit on myös lainattu House of Organicin sivuilta.

Turvallinen ja täysin luonnollinen Algamaris aurinkovoide

  • Ei saastuta vesistöjä
  • Vegaaninen
  • Vedenkestävä
  • Ei sisällä nanopartikkeleita
  • Raikas kookoksen tuoksu
  • Ecocert -sertifioitu
  • Luonnolliset ja turvalliset titaani- ja sinkkioksidit suojaavat ihoa UVA- ja UVB-säteiltä
  • Alga-gorriaⓇ -yhdiste on punalevästä uutettu antioksidantti, joka estää auringonsäteiden aiheuttamia ihovaurioita neutralisoimalla vapaita radikaaleja. Sen antioksidanttiset ominaisuudet ovat viisi kertaa tehokkaammat kuin C-vitamiinilla.
  • Auringonkukkaöljy kosteuttaa, elvyttää ja korjaa ihoa
  • Luomukookosöljy pehmentää, kosteuttaa ja suojaa ihoa
  • Ilmatiivis suihkepullo

Algamaris aurinkovoide käyttövinkit:

1. Suihkuta tuotetta suoraan vartalolle ja kasvoille suoraan tai kämmenen kautta. 
2. Lisää aurinkosuojaa huolellisesti kaikille auringolle altistuville ihoalueille. 
3. Aurinkosuojaa on suositeltavaa lisätä vähintään kahden tunnin välein. 
4. Algamaris-aurinkosuojatuotteet ovat vettä hylkiviä, mutta vedessä vietetyn ajan jälkeen ihon välitön uudelleensuojaaminen on suositeltavaa. 
5. Vältä kosketusta silmien kanssa. Älä suihkuta vaatteille. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa lasten ulottuvilta. 
6. Suosittelemme poistamaan aurinkosuojan iholta päivän päätteeksi joko öljymäisellä puhdistustuotteella tai kuorintakintaalla sekä hellävaraisia tensidejä sisältävällä luonnonkosmetiikan suihkugeelillä.
Atlantin rannalla ☀
              

Toinen tämän sarjan suosikkini on Algamariksen kevyesti sävyttävä luonnollinen mineraaliaurinkosuoja kasvoille, kuin BB-voide.
Voidetta voi käyttää normaalin meikkipohjan tapaan. Samettisen koostumuksen omaava sävyttävä voide imeytyy nopeasti, levittyy erinomaisesti ja jättää ihon pinnan mattaiseksi. Ei tämäkään tuote tee ihoa tahmaiseksi. 
HEHKU ecobeauty&shopin valikoimaa. Kuvassa myös Evolve Organic Beautyn Satin leg gloss. Ihana tuote päivettyneelle iholle. Tule testaamaan! ☺
Tarjoan blogimme lukijoille nyt alennuksen Algamariksen tuotteista. Mainitse kassalla ALGA10, niin saat 10% alennuksen. Tuotteita löydät HEHKU ecobeauty&shopista osoitteesta Salpausselänkatu 47. Shop auki torstaisin klo 14-18 tai sopimuksen mukaan. Voit myös varata omaa ostosaikaasi netistä osoitteesta www.hehkudaybreakspa.fi




Helleterkkusin, Heli

Tuotetietojen ja käyttövinkkien lähde: Omat kokemukset ja House Of Organics

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti