keskiviikko 14. joulukuuta 2016

C9:llä pöhötys pois - aloita uusi vuosi fressimmin


Marraskuu oli täynnä juhlia. Kivaa, mutta se tarkoittaa kohdallani myös epäsäännöllistä syömistä, alkoholia, krapulamättöä (=roskaruokaa) ja herkkuja. Aloin kuun loppua kohden olla melko turvoksissa. Halusin antaa keholleni pienen tauon kaikesta tuosta. Niimpä päätin kokeilla Foreverin C9-ohjelmaa kehonpuhdistukseen. Miksi odottaa tammikuuhun, kun voi keventää oloa jo ennen pyhiä J

C9 eli Change 9 –ohjelma lupaa auttaa pääsemään alkuun matkalla kohti hoikempaa ja terveellisempää elämäntapaa.Ohjelma kestää yhdeksän päivää, joista ensimmäiset kaksi on tarkoitettu sekä elimistön että mielen uudelleen käynnistämiseen. Kahden ensimmäisen päivän aikana käytetään ohjelmaan kuuluvia terveystuotteita ja syödään ohjelman ”sallittujen ruoka-aineiden”-listalta eli vihanneksia, hedelmiä ja marjoja, joiden glykeeminen indeksi on matala eli ne eivät nosta verensokeria nopeasti.

Kolmannesta päivästä eteenpäin syödään myös noin 600 kaloria sisältävä lämmin ateria. Ohjelman mukana tulee todella herkullisia ohjeita tuolle aterialle ja osaa resepteistä aion kokata myöhemminkin. Sallittuja ruoka-aineita saa syödä vapaasti päivien aikana.

Ohjelman ajaksi suositellaan matalatehoista kevyttä liikuntaa. Minä kävin kävelyillä ja venyttelin.
Ohjelmaa oli mielestäni helppo noudattaa, eikä nälkää tarvinnut nähdä. Tein aamupalaksi smoothiebowlin tai smoothien, lounaaksi erilaisia salaatteja, väli- ja iltapalaksi popsin vihannestikkuja. Päivälliseksi kokkaisin ohjeiden mukaisen aterian.


Ensimmäisinä päivinä tuntui, että vessassa piti ravata koko ajan, mutta kyllä se loppua kohti helpotti. Sain myös jonkin verran näppylöitä leukaan ja otsaan, mutta jotain kautta kuonan on poistuttava kropasta.

Söin kasviksia, hedelmiä ja marjoja vapaasti. En tarkkaillut niiden glyykemistä indeksiä.
En asettanut itselleni painonpudotusta tavoitteeksi vaan halusin oppia säännöllisen ruokarytmin uudelleen, oppia syömään enemmän kasviksia, ja saada pöhöttyneen olon pois.

Kaikki tavoitteeni toteutuivat yhdeksän päivän aikana ja ne ovat pitäneet yhdeksän päivän jälkeenkin, vaikka syönkin taas normaalisti.Ohjelman aika fiilistelin muun muassa:
  • Sitä, kuinka värikästä ruokaa saa popsia, kun syö kasvispainotteisesti. Tällä linjalla aion jatkaa.
  • Senttejä katosi 20 kropastani yhdeksän päivän aikana ihan huomaamatta. Kiloja lähti 3,5.
  • Olin yllättynyt kuinka hyvin kasvikset pitävät nälkää.
  • Granaattiomenahan maistuu ihan karkilta.
  • Kuinka fressi olosta tuli.


Jos sinäkin haluat aloittaa uuden vuotesi fressimmin, suosittelin kokeilemaan C9-ohjelmaa. Ystäväni Hanna Martinez myy näitä. Häneltä saa lisätietoja ohjelmasta.

Moni on varmasti jo kuullutkin Foreverin C9:stä, sillä onhan se ollut markkinoilla jo vuoden päivät.  Oletko jo kokeillut? Haluaisin kuulla myös muiden kokemuksia ohjelmasta.

Hanna tarjoaa C9 paketin blogimme lukijoille -10 prosentin alennuksella kaikista vuoden loppuun mennessä tehdyistä tilauksista. Paketissa on tarpeet melkein kahteen C9-ohjelmaan eli pienillä lisäostoilla paketin voi jakaa vaikka kaverin kanssa.


Hannaan saa yhteyttä Facebookin ja Hannan nettisivujen kautta sekä numerosta 050 3838194.


Terkuin, Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti