tiistai 24. huhtikuuta 2018

Hei hei mitä kuuluu


Anteeksi tämä pienoinen blogihiljaisuus. Kaksi viikkoa on mennyt niin vauhdilla, etten meinaa itsekään pysyä perässä.

Olen painanut paljon töitä. Aloitin viestintähommissa yhden projektin parissa maaliskuussa, ja tässä kuussa hommia on riittänyt. Deadlinet, pikkuprojektit projektin sisällä ja työreissut ovat työllistäneet minua. Lisäksi kirjoitan tällä hetkellä paria freelancejuttua, joten pitäkää silmänne auki. Pari matkajuttuani löytyy piakkoin lehdistä ;)
Välillä tuntuu, että luova työ vie luovuuden vapaa-ajalla. Jos on ideoinut ja kirjoittanut työpäivän verran, illalla saattaa olla takki tyhjä. Mielestäni parhaat tekstit syntyvät silloin, kun mieli on tarpeeksi tyhjä. Toki, jos oikein innostuu, sitä saattaa kirjoittaa, vaikka koko päivän.

Nyt mielessä on monia asioita, kuten oma koira. Olemme vihdoin päättäneet, että otamme tulevan koiramme kasvattajalta ja päätyneet bokseriin. Olen jo käynyt katsomassa yhden kasvattajan koiria. Sieltä saattaa syntyä meille kesän aikana pentu. Nyt sormet ristiin, että nartun juoksut alkavat. Onko teillä kokemusta boksereista?

Kaiken lisäksi kotona kaiken maailman pikkuprojektia, joten siksi blogi on ollut hieman paussilla. Nyt lähden vielä pienelle juoksulenkille. Olen aloittanut kirjoittamaan teille postauksia ruokafilosofiastani sekä puhelimen käytöstä, joten pysykää kuulolla.

Olen hieman laiska kiireisinä aikoina päivittämään blogin Instagramia. Siksi kannattaa ottaa seurantaan myös oma IG-tilini @elinaiiskola, jos haluat pysyä kuulolla tekemisistäni ;)

Ja kääks, enää reilu viikko Rodoksen reissuun.

Mukavaa iltaa, Elina

Ps. Kuvat ovat Roihuvuoren kirsikkapuistosta parin vuoden takaa. Kohta ne taas kukkii :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti