sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Syyskuulumisia ja koiranpentu-uutisia




Vaikka tänä vuonna kesä oli pitkä, se meni ihan älyttömän nopeasti. Kevätkin hujahti jonnekin. Tammikuun Pariisin tai maaliskuun Budapestin reissusta tuntuu olevan jo pieni ikuisuus.
Muutenkin minusta on viime aikoina tuntunut, että aina on maanantai tai perjantai, sitten niiden välissä tapahtuu kaikenlaista.
Töitä, tapaamisia, kohtaamisia, hetkiä, ex-tempore-juttuja, perusarjen pyöritystä..
Minun on etenkin kesäisin vaikea sanoa ei, koska kesästä pitää ottaa kaikki irti. Olen kaksi viimeistä kevättä ja kesää mennyt sillä ajatuksella, että ehtiihän sitä nukkua sitten syksyllä. Viime vuonna homma eskaloitui paniikkikohtauksiin ja tänä vuonna minut pysäytti flunssa.
Eihän tällaisessä elämäntavassa ole mitään järkeä!

Tätä ei kuule minun suustani usein, mutta onneksi nyt on syksy. En ole syksyihmisiä. Olen kirjoittanut siitä aiemminkin.
Nyt kuitenkin nautin siitä, että kalenterissa ei ole töiden lisäksi oikeastaan mitään muuta.

Yksi merkintä sieltä kuitenkin löytyy ensi viikon keskiviikolta. Meille tulee silloin vihdoin ja viimein koiranpentu. Päädyimme pitkän pohdinnan jälkeen bokserinarttuun, jonka nimesimme Hallaksi.
Hallasta ja koira-arjesta kirjoitan varmasti vielä lisää. Niin kuin myös viikon takaiselta Nizza-reissulta.

Siinä se on. Meidän Halla!
Tuntuu ihanalta, että vietän suurimman osan syksystä kotona koiranpennun kanssa touhuten. Lisäksi aion lukea kaikki ne kirjat, jotka minulta jäi kesällä lukematta.
Voisin myös vihdoin toteuttaa tuon minun parin vuoden takaisen syksyn to do-listan.

Mitä teidän syksyyn kuuluu?

Terkuin, Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti