keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Kauniina yötä päivää ripsipidennysten avulla + alennuskoodi

Ripsipidennysten laitto on tarkkaa käsityötä.

Minulle tärkein osa laittautumista on aina ollut näyttävät ripset. Jo ennen ripsipidennyksiä liimailin irtoripsitupsuja ripsiini ennen juhlia ja arkena käytin paksusti ripsiväriä. Opettelin muutamankin tekniikan, joilla omista ripsistä saa mahdollisimman tuuheat ja pitkät. Haluatteko vinkkejä? Luultavasti siksi ripsipidennykset veivät minut mennessään ja ovat olleet osa minua jo parin vuoden ajan.

Omat ripseni ovat suht tuuheat ja pitkät. Moni ihmettelikin, että miksi haluan pidennykset. Totuus on, että en saa koskaan omista ripsistäni niin täydellisiä kuin mitä pidennykset niistä tekevät. Olen myös laiska meikkaaja. Ripsipidennykset helpottavat arkeani huomattavasti, kun ei tarvitse taivutella ripsiä ja sotkea ripsarin kanssa. En meikkaa arkena oikeastaan ollenkaan. Jos iho punoittaa tai siinä epäpuhtauksia, saatan laittaa hiukan BB-voidetta kasvovoiteen sekaan tai tuputella irtopuuteria kasvoille. Kesällä saatan laittaa aurinkopuuteria poskipäille, mutta muuten meikkaan lähinnä vain juhliin. Ripset tekevät minusta tarpeeksi huolitellun arkeen :)

Ripsipidennysten ansiosta arkiaamuihin on jäänyt vähintään vartti lisäaikaa, koska tarvitsee vain harjata ripset ja hampaat. Voilá! Valmiina uuteen päivään. 
Ripsipidennykset helpottavat myös treenaamista, kun ei tarvitse varoa poskille valuvaa ripsaria tai pestä kasvoja ennen treeniä. Ainakin omaa ihoa jatkuva peseminen kuivattaa.

Sain ripsipidennykset otettuani kuulla paljon herjaa, että pilaan vain omat ripseni. Pidän reilun vuoden välein muutaman kuukauden taukoa ripsipidennyksistä. Omat ripset näyttävät aluksi onnettoman lyhyille, mutta ripsien kunto on mielestäni ollut samanlainen kuin aiemminkin. Uskon, että oikein laitettuna ripsipidennykset eivät vahingoita ripsiä. Alla olevassa kuvassa minulla on ollut ripset reilun vuoden putkeen. Haluan kuitenkin välillä antaa ripsilleni taukoa pidennyksistä, sillä ripsistä tulee painoa ja liima sisältää vahvoja kemikaaleja. Haluan, että ripseni pysyvät kunnossa jatkossakin.

Kuvassa minun omat ripset noin vuosi sitten, kun pidin taukoa ripsipidennyksistä. Anteeksi kaamea selfie, parempaa ei löytynyt ;)

Missä laitan ripseni?

Tapasin Titan reilu vuosi sitten, ja hän on laittanut ripseni ja hiukseni siitä asti. Titalla on kuuden vuoden kokemus ripsipidennyksistä, joten hän tietää mitä tekee. Titta on myös super huolellinen työssään, siksi palaan hänen palveluidensa ääreen kerta toisensa jälkeen.
Titta tekee ripsipidennyksiä sekä Kouvolassa että Kaipiaisissa. Titta on sertifioitu LashLovers ammattilainen ja hän tekee ripset suomalaisen LashLoversin tuotteilla.

Miksi volyymiripset?

Minulla on ollut sekä klassiset pidennykset ja nyt vajaan vuoden verran olen ollut vannoutunut volyymiripsien käyttäjä. Volyymiripsissä yhteen ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana, kun klassisessa ripsipidennyksessä laitetaan yksi ripsikuitu yhteen ripseen. Volyymiripsikuidut ovat ohuempia ja kevyempiä kuin klassiset ripsikuidut. Kun minulla oli klassiset ripsipidennykset, tuskailin aina ennen huoltoa, sillä ripsirivistöön jäi ikäviä aukkoja ripsien tippuessa. Volyymiripsipidennysten ripsiviuhkoja voi hieman levittää, kun ripsiä tippuu ja näin ripsirivistö pysyy tasaisempana kauemmin.
Klassisia ripsiä oli pakko huoltaa 2-3 viikon välein. Volyymiripsissä huoltoväli on 3-4 viikkoa.

Kuvassa ripset ennen huoltoa ja huollon jälkeen. Myös kulmat on muotoiltu ja värjätty.

Miksi juuri LashLovers?

LashLovers on suomalainen yritys. Haluan tukea suomalaista työtä. Herkistyin aikanaan joillekin ripsiliimoille ja olin aina päivän pari ihan tukossa ripsihuollon jälkeen.
LashLoversilta löytyy No panic-liima. Se on medikaalinen ripsiliima, joka on kestävä ja sillä on hyvä siedettävyys. Liima ei sisällä etyylisyanoakrylaattia, joka aiheuttaa monelle herkitymisoireita. LashLovers on markkinajohtaja tällä hetkellä Suomessa juurikin sen takia, että se on edelläkäviä tuotteiden turvallisuus asioissa. Turvallisuus on tärkeää, kun vahvoja kemikaaleja käsitellään lähellä silmiä.


Heräsikö vielä kysymyksiä ripsipidennyksistä?  Vastailen niihin miellelläni ja kiperimpiin kysymyksiin pyydän Titalta apua.


Kasvoilla ei ole lainkaan meikkiä vain ripset ja kulmat on laitettu. Silti lookki on mielstäni erittäin huoliteltu.
Koska loppuvuosi on yhtä juhlaa pikkujoulujen ja muiden pirskeiden takia, saan tarjota blogimme lukijoille volyymiripsipidennykset Titalta loppuvuoden ajan hintaan 79 euroa (hinta on normaalisti 95 euroa uusille volyymiripsiasiakkaille). 
Muistakaa aikaa varatessa käyttää koodia  ELINA.

Titta arpoo kaikkien loppuvuoden aikana minun kautta ajan varanneiden kesken yhden ripsihuollon sekä yhden kulmien ja ripsien kestovärjäyspaketin. Arvonta suoritetaan 5. tammikuuta.

Eli ei muuta, kun aikaa varailemaan ja säihkymään loppuvuoden juhlissa ja arjessa <3Titan yhteystiedot: 044 9817 838 tai Facebook.
Titan aiempia töitä pääset katsomaan täältä.

Lisätietoja LasLoversista löydät täältä.

Kuvat: Titta Kärki, Heli Järvinen ja Elina Iiskola


Terkuin,  Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti